dilluns, 3 de juny del 2013

EL SÈNIOR MASCULÍ ES PROCLAMA CAMPIÓ DE LLIGA DE TERCERA CATALANA

Brutal!!! D’aquesta manera podem qualificar el TOP4 de la Tercera Catalana Sènior Masculina disputat al CEM El Turó aquest cap de setmana i on han participat els equips de l’Handbol Riudoms, l’Handbol Rubí “B”, l’Handbol Sabadell “B” i el JH La Llagosta.
Les semifinals van ser dos partits molt intensos amb victòries ajustades tant de l’Handbol Riudoms com del JH La Llagosta, els equips més regulars al llarg de tota la temporada. La jornada de diumenge es va iniciar amb el partit pel tercer i quart lloc on el Rubí es va imposar al Sabadell en un encontre sense gaire tensió competitiva.
La final va ser un autèntic partidàs amb dos grans conjunts practicant un excel·lent handbol que no es correspon a la categoria on juguen tots dos equips. Malgrat la resistència de l’equip tarragoní, van ser els locals els que es van imposar provocant l’estasi i el deliri dels seus afeccionats, que omplien de gom a gom la graderia del CEM el Turó que es va quedar petit per encabir a tot el públic assistent i que no va parar d’animar als seus jugadors incansablement liderats pels tambors i gralles de la Colla Gegantera.
Antonio García, que va assistir al partit, va ser l’encarregat de lliurar els trofeus de millor jugador i millor porter als jugadors locals Toni Cano i Javi Alonso (impressionants les seves actuacions) mentre que Alberto López, alcalde la La Llagosta va fer entrega del trofeu de campions als llagostencs. L’acte va acabar amb les tradicionals ruixades de cava i remullades a la dutxa de jugadors, tècnics, directius i afeccionats.

Gràcies nois per aquesta magnífica temporada que ens heu ofert. Sou els millors i la punta de llança d’un gran projecte esportiu que, tot just, acaba de néixer. FORÇA JOVENTUT HANDBOL LA LLAGOSTA!!!!