dilluns, 3 de juny del 2013

AGRAÏMENTS DEL TOP4

La Junta Directiva del Joventut Handbol La Llagosta estem molt satisfets de com ha anat aquest TOP4 i no només pel magnífic resultat obtingut, sinó també, pel recolzament de tots aquells que, d’una manera o una altra, ho heu fet possible. Els nostres més sentits agraïments van dirigits a:

·        L’Ajuntament de La Llagosta representat en les persones de l’alcalde, Alberto López, el Regidor d’Esports, Jesús Ríos, i els tècnics de l’Àrea d’Esport, Manoli Robledo i Rubén Gómez per les facilitats rebudes per fer possible l’organització d’aquest esdeveniment i el seu suport al llarg del cap de setmana.
·        L’Antonio García per fer l’esforç de dedicar-nos una petita part del seu temps lliure i venir a donar-nos el seu recolzament en aquest moment tant especial per a la nostra entitat. Com sempre ha mostrat el seu vessant més humà i solidari envers la nostra entitat.
·        En Pepe i l’Alvaro Monterrubio pels seus magnífics vídeos i la seva impressionant aportació musical i d’efectes especials al llarg de tot el TOP4 que han ajudat a crear un magnífic ambient de festa al CEM El Turó.
·        Als responsables i treballadors d’aquesta instal·lació esportiva per la seva professionalitat i recolzament permanent envers les nostres peticions i necessitats.
·        A tots els pares, mares, jugadors i ex-jugadors, afeccionats, ... que han omplert de gom a gom la grada del Turó i han fet de tots els partits del nostre equip una autèntica festa presidida pel fair-play i l’animació constant cap als nostres jugadors i tècnics. Menció apart mereixen els timbalers i grallers de la Colla Gegantera que van omplir de música i so la final de diumenge.
·        A tota la gent que, de manera desinteressada, ha col·laborat en el perfecte funcionament del bar, la venda de la rifa i les xapes del club, etc. i que han permès poder tirar econòmicament aquest TOP4.
·        A Redsport i el seu màxim responsable, en José Luis Caña, que, una vegada més, ha estat al nostre costat i ens ha ofert el seu suport logístic i mediàtic per poder fer efectiu aquest gran somni de la nostra entitat. També a la resta de patrocinadors i col·laboradors del club pel seu suport i recolzament al llarg de tota la temporada.
·        Als nostres particulars reporters gràfics (Miquel, Manel, Juan Antonio i Pepe) que han cobert tot l’esdeveniment de manera perfecta i ens mostraran fins al més mínim detall tot l’espectacle d’aquest magnífic acte.
·        I, sobretot, als magnífics jugadors i cos tècnic del nostre equip sènior que ens han fet vibrar amb el seu joc i la seva passió i ens han portat fins al cel amb l’assoliment de l’ascens i el títol de lliga.


Potser algú se’ns escapa però ho fem sense cap mala intenció. Si això passa, mil disculpes per endavant. Gràcies a tots i totes i, sobretot, FORÇA JOVENTUT HANDBOL LA LLAGOSTA!!!!