dilluns, 3 de juny del 2013

HOMENATGE ALS PIONERS DE L'HANDBOL LLAGOSTENC I INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ "40 ANYS D'HANDBOL A LA LLAGOSTA"

Ahir diumenge dia 2, dins el marc de les activitats de la Diada de l’Esport organitzades per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de La Llagosta, la nostra entitat va inaugurar l’exposició “40 anys d’handbol a La Llagosta” amb la presència del Sr. Tomás Moral, president de la FCH, el Sr. Alberto López, alcalde de La Llagosta i el Sr. Jesús Ríos, Regidor d’Esports de la nostra localitat. A l’exposició, que es fa a la recepció del Centre Cultural de La Llagosta i es pot visitar fins al dijous 6 de juny, es poden veure imatges, reculls de premsa, objectes, samarretes, etc. dels 40 anys de vida dels nostre esport a casa nostra.
Els moments més emotius es van viure quan es va fer l’homenatge als pioners de l’handbol llagostenc, els primers valents que, cap allà l’any 1973, van decidir practicar i promocionar aquest esport al nostre municipi. Els jugadors d’aquells primer equip van rebre un diploma per la seva gesta i tres d’ells (José Ramos, Jorge Macías i Luis Canalejas) van rebre una placa per ser els impulsors de la iniciativa. L’acte també va incloure el lliurament dels premis als guanyadors del primer rally fotogràfic organitzat per la nostra entitat i que van recaure en Carla Rufach, Guillem Sánchez, Neus López i Pol Canet.

Una vegada acabats els parlaments i el lliurament d’obsequis, tothom va gaudir d’un aperitiu on el bon ambient, les abraçades i els records van presidir la cloenda de la festa.