dimarts, 19 de juny del 2012

EQUIPS PER A LA TEMPORADA 2012-13


Desprès d’una temporada llarga i complicada degut a la dificultat que representa posar en marxa un nou projecte esportiu i social a la nostra població, la valoració que podem fer és molt positiva. Els dos grups que hem tingut s’han consolidat i, malgrat que pugui semblar que els resultats esportius no han acompanyat, tots els que formem part d’aquest club estem molt contents i satisfets.
De cara a la temporada 2012-13, la intenció de la nostra entitat es mantenir aquests dos grups i créixer amb la formació de nous grups en altres categories. De moment és segur que tindrem un equip infantil femení, un equip juvenil masculí i un sènior masculí (novetat d’aquets any), però també ens agradaria poder comptar amb nois i noies nascuts als anys 1997 i 1998 per poder muntar dos equips cadets (un de masculí i un altre femení) així com amb nois de l’any 1996 per poder completar el nostre juvenil masculí.
Totes aquelles persones d’aquestes edats interessades en el nostre projecte esportiu, podem posar-se en contacte amb nosaltres passant pel Pavelló Riera Seca de La Llagosta els dilluns i divendres de 18:00 a 20:00, trucant al telèfon 647 668 310 (Xavi) o mitjançant correu electrònic a aehlallagosta@gmail.com.
Volem créixer i volem fer-ho al teu costat. Animeu-vos, us estem esperant. FORÇA JOVENTUT HANDBOL LA LLAGOSTA!!!