dijous, 21 de juny del 2012

LA NOSTRA ENTITAT VESTIRÀ ROBA KEMPA LA PROPERA TEMPORADA DESPRÈS DE L'ACORD DE PATROCINI ACORDAT AMB L'EMPRESA REDSPORT


Desprès de l’acord al que la nostra entitat ha arribat amb l’empresa RedSport ubicada a La Llagosta, els equips del nostre club vestiran roba de la marca KEMPA per a la temporada 2012-13. Una part del cost de les equipacions estarà sufragada per les famílies (al voltant del 50% del preu total), mentre que la resta serà aportada per aquesta empresa com a forma de patrocini i suport al nostre club.
El pack de roba que rebran els nostres jugadors estarà format per dues samarretes de joc, uns pantalons, un xandall i mitjons. Amb la intenció de poder determinar les talles de samarretes i xandalls de tots els nois i noies de la nostra entitat, el proper divendres dia 29 de juny, entre les 17:00 i les 19:00, tots els jugadors/es del club hauran de passar pel Pavelló Riera Seca per fer les proves corresponents. Més endavant hi haurà la possibilitat d’adquirir altres materials (roba d’entrenament, bossa d’esport, sabatilles esportives, ...) mitjançant una botiga on-line a través del blog del club i amb descomptes importants per a tots els membres de l’entitat.