dilluns, 18 de juny del 2012

MAGNÍFICA JORNADA DE FINALS DE COPES CATALANES A LA LLAGOSTA


De magnífica es pot qualificar la Jornada de Finals de Copes Catalanes celebrada a La Llagosta aquest cap de setmana a la nostra població i que ha estat organitzada per la nostra entitat, el Joventut Handbol La Llagosta, conjuntament amb la Federació Catalana d’Handbol i l’Ajuntament llagostenc.
Han estat dos dies plens d’handbol on s’han disputat un total de 12 finals de copa de les categories infantil, cadet, juvenil i sènior tant masculines com femenines que han permès omplir de gom a gom el CEM El Turó llagostenc.
La instal·lació llagostenca a permès veure a campions d’Espanya i equips que han assolit la fita de pujar a la lliga ABF o a la Divisió d’Honor B masculina, conjuntament amb d’altres més modestos però amb la mateixa il·lusió. Fins i tot, hem pogut comptar amb la presència de l’internacional llagostenc Antonio Garcia que, abans d’incorporar-se amb la Selecció Espanyola per preparar els Jocs olímpics de Londres, va voler estar presents en aquesta jornada per donar recolzament a la nostra entitat.
Gols espectaculars, aturades increïbles, defenses  intenses, atacs ràpids i dinàmics, protestes de les banquetes, polèmiques decisions arbitrals, públics cridaners que animen constantment, fair-play i esportivitat, ... aquests són alguns dels molts ingredients que han presidit aquesta Jornada de Finals de Copes de La Llagosta. Tant les autoritats municipals com els màxims mandataris de la Federació Catalana, han estat presents al llarg de les dues jornades i han quedat molt satisfets del desenvolupament de tota la Jornada i han valorat molt positivament l’esforç i l’organització feta per la nostra entitat.
A tots els voluntaris (directiva, pares i mares, nenes i nenes, jugadors, ...) que han permès que aquesta Jornada de Finals de Copa hagi estat un èxit rotund, moltes, moltíssimes gràcies. I, sobretot, FORÇA JOVENTUT HANDBOL LA LLAGOSTA!!