dilluns, 6 de maig del 2013

PRIMER RALLY FOTOGRÀFIC D'HANDBOL


Coincidint amb el munt de partits que hi ha hagut aquest cap de setmana al Riera Seca i, en col·laboració amb el Fotoclub La Llagosta, la nostra entitat ha organitzat el seu primer Rally Fotogràfic adreçat a nois i noies d’entre 5 i 15 anys. Repartits en dues categories, els aproximadament 30 nens i nenes participants han fet fotografies dels partits d’handbol del cap de setmana i les han presentat al jurat que ara decidirà els guanyadors de cadascuna d’elles.
El primer classificat de cada categoria rebrà un lot de productes esportius, una samarreta de la Selecció Espanyola gentilesa d’Antonio Garcia i una de les seves sabatilles esportives utilitzades en el darrer Campionat del Món. El segon classificat es portarà un lot de productes esportius a càrrec de l’empresa REDSPORT.
Una nova activitat relacionada amb l’handbol proposada per la nostra entitat a la població de La Llagosta i que podem considerar com exitosa per la quantitat de gent que ha volgut participar i per la implicació i el bon ambient d’handbol viscut al Riera Seca al llarg de tota la jornada.