dilluns, 6 de maig del 2013

AMBIENT DEL RIERA SECA


Impressionant de nou l’ambient viscut ahir al Riera Seca que, una vegada més, es va quedar petit per encabir a tot el públic que es va apropar a veure als equips de la nostra entitat. L’ambient va començar a ser bo des de primera hora de la tarda amb el partit dels infantils masculins de l’Escola Esportiva, va continuar amb el de les noies i el juvenil i va culminar amb el del sènior masculí i el seu accés de categoria les noies.
Vídeos motivacionals, música, xaranga a càrrec del la Colla Gegantera de La Llagosta, ... van ajudar a crear una atmosfera de festa que tots els components dels diferents equips de la nostra entitat van agrair i del qual van quedar meravellats. La alegria va ser plena amb el partidas de les noies i el seu empat davant el líder del grup, la dels juvenils i la seva magnífica estrena de la segona fase de competició i la contundent victòria del sènior, que li garanteix, quasi matemàticament, l’anhela’t ascens de categoria.
Des d’aquestes línies volem felicitar a la gent que va omplir el pavelló pel comportament que van tenir al llarg de tota la tarda i l’esportivitat que van mostrar envers tots i tothom. Moltes gràcies als que ens heu vingut a donar-nos suport i ajudar-nos a fer-nos grans, sobretot a la Colla Gegantera de La Llagosta. FORÇA JOVENTUT HANDBOL LA LLAGOSTA!!!!