divendres, 4 de gener del 2013

CAMPUS DE NADAL 2013: CRÒNICA


D’exitosa es pot qualificar la primera edició del Campus de Nadal que ha organitzat la nostra entitat al llarg dels matins dels dies 2, 3 i 4 de gener. Han participat 45 nenes i nenes d’edats compreses entre els 6 i els 11 anys que s’ho han passat d’allò més bé practicant minihandbol i alternant aquesta activitat amb esports alternatius i jocs tradicionals.
L’objectiu fonamental del campus ha estat fomentar la pràctica del nostre esport entre els més menuts de la nostra localitat i, a poder ser, fidelitzar-los a aquesta pràctica esportiva i, alhora, oferir una nova oferta, en aquest cas esportiva, als pares i mares de la nostra població. Tots dos objectius s’han assolit i ja hi ha alguns dels participants que s’han interessat per continuar entrenant i jugant a minihandbol a partir del mes de gener.
Molts d’ells podran posar en pràctica el que han après al llarg d’aquests tres dies en la Trobada de Minihandbol de categoria prebenjamí que el proper dissabte 12 de gener es farà al Pavelló Riera Seca en horari matinal i on participaran escolars d’aquesta categoria de La Llagosta. El Campus ha finalitzat amb la convidada que han fet els monitors cap als seus alumnes, que els han portat refrescs, croissants i ensaïmades.