dilluns, 24 de desembre del 2012

CRÒNICA D'UN EXCEL·LENT SOPAR DE NADAL 2012


Impressionant, meravellós, fantàstic, ...!!! Aquests són alguns dels adjectius amb els que es podria qualificar el Sopar de Nadal que la nostra entitat va fer el dissabte a la nit al Riera Seca i on van participar més de 220 persones enmig d’un gran ambient de germanor i molt bon rotllo.
Cap a les 9:45 tothom es va entaular per gaudir d’un magnífic àpat servit per l’empresa Càtering Cufí de Granollers i que va agradar moltíssim a tots els comensals. Desprès del cafè i el brindis amb cava Boreal pertinents, tots els assistents van poder jugar al bingo. Només uns pocs afortunats es van poder fer amb els vals regals de material esportiu cedits per l’empresa RedSport o les samarretes del PSG Handball de Luc Abalo i Antonio García cedides pel mateix jugador llagostenc, però tothom s’ho va passar d’allò més bé amb el joc.
La nit va acabar amb una sessió de ball dirigida per DJ Álvaro (un autèntic fenomen) fins a les 3 de la matinada i que desprès va tenir la seva continuïtat amb la sessió de DJ Córdoba (menys fenomen que Álvaro però molt divertida) fins a les 4, hora en què es va donar per finalitzat el sopar.

Van destacar molts moments però, per sobre de tots, un. La presència de l’Antonio García al sopar envoltat de tots els jugadors del nostre poble que l’idolatren i miren de ser com ell en un futur i que, abans d’anar a disputar el Mundial d’Handbol amb la Selecció Espanyola, va voler apropar-se a la seva localitat natal per compartit taula amb nosaltres. L’Antonio, humil i sincer com sempre, va dirigir unes paraules d’agraïment a tots els presents, va rebre una bufanda i un xandall amb els colors del nostre club de mans de la nostra presidenta, na Montserrat Casas, i desprès es va fer una foto de grup amb tots els nois i noies practicants d’handbol presents al sopar.


No volem acabar aquesta noticia sense donar mil gràcies a tots aquells que, d’una manera o una altra, ens han ajudat a poder organitzar aquest esdeveniment per primera vegada. De tot cor, sou una passada. Molts petons i una abraçada molt forta i sincera per a tots vosaltres, perquè junts formem una gran família, la família de l’handbol llagostenc. BON NADAL, FELIÇ 2013 I, SOBRETOT, FORÇA JOVENTUT HANDBOL LA LLAGOSTA!!!