dimecres, 3 de juliol del 2013

POLIESPORTIU ANTONIO GARCÍA ROBLEDO

De magnífica es pot qualificar la jornada viscuda ahir a la tarda al Pavelló Riera Seca amb el nou homenatge que, des de La Llagosta, es va fer al Campió del Món d’handbol Antonio García Robledo i que va culminar amb el canvi de nom de la instal·lació esportiva que, a partir d’ara, tindrà el nom de Poliesportiu Antonio García Robledo.
Desprès dels parlaments habituals del Regidor d’Esports, Jesús Ríos, l’alcalde de La Llagosta, Alberto López, i l’Antonio, aquest va descobrir la placa on hi ha inscrit el seu nom i que bateja al nou pavelló.
Posteriorment, totes les persones assistents, van poder tenir accés a la pista i participar en una roda de premsa amb el Campió del Món, amb especial protagonisme per als nens i nenes de les Escoles Esportives i els clubs d’handbol de la localitat. Aquesta estava presidida per la copa obtinguda per la selecció espanyola a Barcelona al mes de gener i amb la que, tot el que ho va voler, va poder fotografiar-se.

Una vegada més la humilitat i generositat de l’Antonio van presidir l’acte, acompanyades d’un discurs molt coherent i amb missatges molt clars i directes envers la actualitat esportiva de la nostra localitat. FELICITATS CAMPIÓ!!!!