diumenge, 16 de juny del 2013

FINAL TEMPORADA 2012-13 I EQUIPS TEMPORADA 2013-14

Desprès d’una temporada molt llarga i plena d’èxits esportius i socials, l’activitat esportiva dels equips juvenil i sènior masculí i l’infantil femení queda reduïda al mínim i aquesta setmana s’entrenarà a molt baixa intensitat per donar per finalitzada la mateixa.
De cara a la temporada 2013-14 la nostra entitat creix en equips i esportistes de forma ostensible tant a la línia femenina com masculina. Està previst que, per a l’any proper, puguem comptar amb equips de les categories infantil, cadet i sènior femení i infantil, juvenil i sènior masculí, mentre que continuem treballant molt fort per poder muntar un equip de categoria cadet masculina i donar resposta a les necessitats dels jugadors d’aquesta edat que tenim ara a la nostra entitat.

Els equips cadets, juvenils i sènior començaran a entrenar la darrera setmana del mes d’agost per preparar en òptimes condicions l’inici de temporada, mentre que els equips de categoria infantil ho faran la primer setmana de setembre. Una vegada sapiguem els horaris i dies d’entrenament us els farem arribar el més aviat possible. BON ESTIU A TOTHOM I, MÉS QUE MAI, FORÇA JOVENTUT HANDBOL LA LLAGOSTA.