dilluns, 8 d’abril del 2013

TECNIFICACIÓ INFANTIL FEMENINA A SABADELL


Neus López i Ariadna Sánchez han tornat a representar al Joventut Handbol La Llagosta en la convocatòria de Tecnificació Infantil Femenina organitzada per la Federació Catalana d’Handbol aquest diumenge 7 d’abril a Sabadell.
En aquesta convocatòria, que s’ha fet al Pavelló de l’OAR de Gràcia en horari de tarda, han participat unes 50 jugadores de diferents equips femenins d’arreu de Catalunya, i aquesta vegada ja no s’ha tractat d’una convocatòria oberta, sinó que les participants han estat seleccionades pels tècnics encarregats de la Tecnificació Infantil Femenina.
Totes dues jugadores han tingut una bona actuació en l’entrenament programat i han sortit força satisfetes de l’experiència viscuda, encara que en el cas de l’Ari, s’ha de lamentar la seva lesió en el darrer tram de l’entrenament (esquinç de turmell) que la tindrà apartada de les pistes un parell de setmanes.
Ara només cal que hagin convençut de nou als tècnics per tal què continuïn comptant amb elles per a properes convocatòries. Independentment d’aquest fet, les volem felicitar-les per aquesta nova convocatòria i per representar a la nostra entitat de manera tan digna i encertada. Felicitats Neus i Ari i sort per a properes ocasions.