diumenge, 28 d’abril del 2013

PRIMER RALLY FOTOGRÀFIC D'HANDBOL


Coincidint amb el munt de partits que hi ha al Riera Seca el proper dissabte 5 de maig i, en col·laboració amb el Fotoclub La Llagosta, la nostra entitat fa el seu primer Rally Fotogràfic adreçat a nois i noies d’entre 5 i 15 anys. Repartits en dues categories, tots els participants hauran de fer fotografies dels partits d’handbol del cap de setmana i presentar-les al jurat que decidirà els guanyadors de cadascuna d’elles.
El primer classificat de cada categoria rebrà un lot de productes esportius, una samarreta de la Selecció Espanyola gentilesa d’Antonio Garcia i una de les seves sabatilles esportives utilitzades en el darrer Campionat del Món. El segon classificat es portarà un lot de productes esportius a càrrec de l’empresa REDSPORT.
Totes les persones interessades a participar ho han de fer presentant a qualsevol persona del club la butlleta d’inscripció que els ha estat repartida als entrenaments o que podran trobar al mateix Riera Seca. Esperem que sigui una molt bona experiència i que el pavelló llagostenc es transformi en un niu de reporters gràfics àvids d’aconseguir la millor instantània dels seus jugadors/es favorits. ANIMEU-VOS A PARTICIPAR I VISQUEU L’HANDBOL D’UNA MANERA DIFERENT!!!!