diumenge, 21 d’abril del 2013

DE NOU, EL RIERA SECA S'OMPLE DE GOM A GOM


Impressionant l’ambient viscut ahir al Riera Seca que, una vegada més, es va quedar petit per encabir a tot el públic que es va apropar a veure als equips de la nostra entitat. L’ambient va començar a ser bo amb el partit de les noies, es va refredar una miqueta amb la derrota sorprenent del juvenil, però es va tornar a engrescar i molt amb el partit del sènior.
El conjunt gironí del Garbí va venir a La Llagosta amb una bona colla d’afeccionats que no van parar d’animar als seus, però la resposta del públic llagostenc va ser espectacular i va respondre amb moltes ganes i entusiasme a l’ímpetu gironí. Totes dues afeccions no van parar d’animar als seus dins uns paràmetres d’esportivitat i respecte impressionants i, en finalitzar l’encontre, els jugadors d’ambdós equips van rebre l’ovació de totes dues afeccions per l’espectacle esportiu ofert.
Des d’aquestes línies volem felicitar a la gent de Garbí pel comportament que van tenir al llarg de tot el partit i l’esportivitat que van mostrar envers el nostre públic i els nostres jugadors. Felicitats i sort per a la resta de temporada.