divendres, 29 de març del 2013

SMBH DE LA LLAGOSTA


Finalment, 23 han estat les persones inscrites al Seminari Monitor Bàsic d’Handbol que la nostra entitat ha organitzat a La Llagosta aquestes dates de vacances de Setmana Santa i que els ha de permetre obtenir la titulació mínima que demana la FCH per poder fer de monitor esportiu i dirigir equips de minihandbol i handbol de les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil.
El seminari s’ha fet al CEM El Turó de la nostra població en horari de matí i tarda els dies 25, 26, 27 i 28 i ha comptat amb classes tant teòriques com pràctiques, fent un total de 40 hores lectives (algunes d’elles no presencials). En ell han participat alumnes de La Llagosta, Montcada, Parets, Les Franqueses i Ripollet vinculats a clubs d’aquestes poblacions.
Els professors d’aquest curs han estat en Luis i en Xavi Canalejas, tots dos entrenadors amb titulació nacional i tècnics de la nostra entitat, que han mostrat la seva satisfacció per les ganes de treballar i d’aprendre dels alumnes i de les seves propostes a l’hora de preparar exercicis i entrenaments seguint les pautes marcades al seminari.
La valoració feta de l’activitat ha estat molt positiva i ja s’està pensant, de cara a finals d’estiu o a les vacances de Nadal, oferir la possibilitat de fer el Seminari destinat a les categories de cadet i juvenil.