diumenge, 10 de març del 2013

ACTIVITATS DEL DIA DE LA DONA: CRÒNICA


De magnífica es pot qualificar la Jornada del Dia de la Dona proposada per la nostra entitat a totes les persones del sexe femení de La Llagosta per donar a conèixer a aquest sector de la població llagostenca la nostra entitat i el nostre esport.
La Jornada ha constat de tres actes celebrats entre el divendres dia 8 i el diumenge dia 10. La primera activitat de divendres ha estat dirigida a noies dels cursos de primer a quart d’ESO que han fet la seva primera pressa de contacte amb el nostre esport amb la clara intenció d’animar-les a practicar-lo amb regularitat i integrar-se, si ho desitgem i de cara a la propera temporada, en els nostres equips de les categories infantil i cadet femení. Amb una participació de 8 noies acompanyades per les jugadores habituals del nostre equip infantil, l’activitat és pot considerar de molt profitosa i exitosa.
La segona activitat de divendres ha estat un entrenament amb noies d’edat juvenil i sènior amb la clara intenció de mirar de formar un equip femení d’aquesta categoria al nostre club de cara a la temporada 2013-14 i que participi de forma regular a la competició organitzada per la FCH. 14 noies han participat en aquest primer entrenament sota les ordres de Sergio Alonso i, vist l’èxit, l’interès i la participació, es tornarà a repetir en properes ocasions.
El diumenge dia 10, ha estat el torn de les jugadores de categoria màster que han pogut practicar el nostre esport de manera lúdica i divertida (per a moltes d’elles ha estat la primera pressa de contacte amb l’handbol). La jornada ha estat una autèntica festa per a les 22 valentes que han gaudit de molts bons moments plens de joia i anècdotes.
Totes les participants han rebut una samarreta commemorativa de l’acte gentilesa de l’empresa REDSPORT que, una vegada més, ha estat al nostre costat col·laborant de manera activa amb la nostra entitat. Si voleu veure les imatges ho podeu fer clickant a l'enllaç que apareix a continuació.