dimarts, 5 de març del 2013

CRÒNICA VISITA SELECCIÓ UNIVERSITÀRIA JAPONESA


D’excel·lent es pot qualificar la jornada d’handbol viscuda ahir dilluns 4 de març al CEM El Turó de La Llagosta amb la visita de la Selecció Universitària de Chushikoku (Japó), que va jugar dos encontres de caire amistós contra els equips sèniors de BM Granollers “C” i Joventut Handbol La Llagosta.
En tots dos encontres l’equip japonès va perdre però va mostrar un joc ràpid i dinàmic molt espectacular que fa agradar moltíssim al nombrós públic assistent que va omplir de gom a gom el pavelló llagostenc. Va ser especial la victòria de l’equip de la nostra entitat, que va jugar a un nivell fantàstic tant en atac com en defensa i, amb les mateixes armes que els japonesos, es van imposar per una diferència final de 4 gols (21 a 17).


En finalitzar l’acte i desprès de la fotografia de família habitual, tots els components de l’expedició japonesa i els jugadors, entrenadors i part de la directiva de la nostra entitat van anar a sopar plegats i van acabar de passar una jornada alegre, divertida i molt emotiva. Tothom va quedar encantat de l’experiència viscuda i s’espera poder repetir en un futur. I, sobretot, FORÇA JOVENTUT HANDBOL LA LLAGOSTA!!!

Si voleu veure més fotografies d'aquest esdeveniment ho podeu fer clickant a l'enllaç que us mostrem a continuació. Pensem que us agradaran!!!