dimecres, 30 de gener del 2013

REBUDA D'ANTONIO GARCÍA COM A CAMPIÓ DEL MÓN D'HANDBOL A LA LLAGOSTA


Gran rebuda la que va tenir Antonio García Robledo al seu poble natal, La Llagosta, desprès de proclamar-se Campió del Món d’Handbol amb la Selecció Espanyola Absoluta, per part dels veïns i conciutadans.


La recepció es va iniciar amb un acte íntim al Saló de Plens de l’Ajuntament llagostenc amb l’assistència de les autoritats locals, representants polítics de tots els grups municipals, els familiars i amics de l’Antonio, els seus primers entrenadors i els dos presidents dels dos clubs d’handbol de la localitat.


Desprès dels parlaments del Regidor d’Esports, Jesús Rios, i l’alcalde, Alberto López, on es va comunicar a Antonio que serà el proper pregoner de la Festa Major 2013 i que el Pavelló Riera Seca portarà el seu nom,  el Campió del Món va prendre la paraula per agrair-los aquests gestos i fer-los lliurament de la medalla commemorativa del mundial.


Posteriorment, el jugador va sortir al balcó de l’Ajuntament per poder saludar a la multitud de persones que es concentraven a la Plaça Antoni Baqué, on més d’un miler de veïns i veïnes de La Llagosta esperaven de des les set de la tarda per veure’l. Des de la balconada es van repetir els parlaments i els anuncis fets al Saló de Plens i l’Antonio va rebre una rèplica de la bandera de la nostra població que amb tant orgull va passejar pel Palau Sant Jordi el dia de la final.

Desprès, va baixar fins a la porta de l’edifici on es va instal·lar una taula per la què van passar molts dels assistents a l’acte per tenir un autògraf del nou Campió del Món i poder-se fer una fotografia amb ell. Encara que l’espera va ser llarga, tothom va respectar el seu torn de manera cívica i pacient perquè l’ocasió ho mereixia i l’Antonio no va deixar de somriure en tot moment i tenir paraules d’agraïment per a tots aquells que li mostraven la seva admiració i respecte, el que demostra la seva humilitat i senzillesa envers els que l’estimen.

Ara l’Antonio gaudirà d’un parell de dies de descans abans de tornar de nou a Paris per integrar-se als entrenaments del seu equip i defensar la samarreta del PSG en el partit de lliga de dissabte. Felicitats campió, gràcies per la jornada d’ahir i bona sort en el retorn a la competició.