diumenge, 13 de gener del 2013

CRÒNICA TROBADA MINIHANDBOL PREBENJAMÍ


Èxit de la Trobada de Minihandbol de categoria prebenjamí organitzada per la nostra entitat i celebrada al Riera Seca aquest dissabte dia 12 i on han participat escolars d’aquesta categoria dels grups d’Iniciació i Handbol de l’Escola Esportiva de La Llagosta, de l’activitat extraescolar d’handbol de l’escola Joan Maragall i nens i nenes que han participat a la primera edició del nostre Campus de Nadal.
Un total de 35 jugadors han gaudit dels diferents partits que s’han celebrat i on el clar objectiu ha estat fomentar la pràctica del minihandbol entre els nois i noies d’aquesta edat per tal què, en un futur, es vinculin al nostre esport com a practicants habituals. Tots ells, en finalitzar, s’han fet una fotografia de família i han rebut un petit obsequi en forma d’esmorzar.
La valoració que es pot fer és molt positiva i tant nens com pares han gaudit moltíssim de la matinal d’handbol que han viscut. Una vegada més el JH La Llagosta ha estat al costat dels escolars llagostencs fomentant el nostre esport i mirant d’atreure nens i nenes cap a la pràctica de l’handbol.