divendres, 7 de desembre del 2012

TROBADA D'HANDBOL DE LA MARATÓ DE TV3: CRÒNICA


De magnífica es pot qualificar la trobada d’handbol que ahir 6 de desembre es va desenvolupar a La Llagosta i que va servir per recaptar més de 400 euros que aniran destinats a la Marató de TV3 d’enguany.
La jornada es va desenvolupar en dos actes. Al matí es va fer una trobada de minihandbol emmarcada dins el circuit de Trobades Handbolicat que organitza la Federació Catalana d’Handbol on uns 125 esportistes de Granollers, Polinyà, Les Franqueses, Molins de Rei i La Llagosta repartits en dues categories (alevins masculins i alevines femenines), van gaudir practicant el seu esport favorit. A la tarda va ser el torn dels equips de les categories infantils masculins i femenins on van participar uns 75 esportistes dels equips de Polinyà, Molins de Rei i La Llagosta que van oferir molt bons partits d’handbol a les persones que omplien el pavelló Riera Seca.
En finalitzar tots dos actes, cada entitat participant va rebre un trofeu commemoratiu, els esportistes es van emportar un lot d’obsequis cedits per les empreses CAPRABO i SAES i alguns d’ells van sortir especialment contents i satisfets perquè van ser els guanyadors dels diferents sorteigs de material esportiu que es van fer, especialment els que es van portar les sabatilles Kempa cedides per l’empresa REDSPOT i les samarretes de PSG Handball que ens va fer arribar Antonio Garcia, jugador llagostenc d’handbol d’aquest equip.
Cal destacar de tota la jornada l’esportivitat, el fair-play i el bon ambient d’handbol que es va respirar al Pavelló Riera Seca de La Llagosta, que es va omplir de gom a gom  amb més de 500 persones gaudint de l’activitat.
Només ens resta fer els pertinents agraïments: a la FCH, l’empresa REDSPORT i Antonio García per la cessió del material per fer els sorteigs; a les empreses CAPRABO i SAES per la donació dels productes amb els que hem obsequiats a tots els esportistes participants a la Trobada; a l’Ajuntament de La Llagosta per la cessió de les instal·lacions i els materials necessaris per fer tot el muntatge de la jornada i, sobretot, a tots els pares, mares, jugadors dels equips juvenil i sènior del JH La Llagosta i entrenadors que, de manera altruista i voluntària, amb permès la celebració d’aquest acte amb la seva feina i implicació. A tots ells, moltíssimes gràcies. VISCA L’HANDBOL I FORÇA JOVENTUT HANDBOL LA LLAGOSTA!!!