diumenge, 16 de desembre del 2012

SOPAR DE NADAL 2012


Mitjançant aquesta nota informativa us volem recordar que, el proper dissabte 22 de desembre, fem la primera edició del Sopar de Nadal de la nostra entitat del qual gaudirem 220 comensals entre jugadors i jugadores, pares i mares, seguidors, ... tant del nostre club com de l’Escola Esportiva Municipal d’Handbol. Bon menjar, gresca, bingo, ball, ... són alguns dels ingredients que no faltaran en aquesta cita on tots els presents acomiadarem l’any en bona sintonia i brindarem per tal què el 2013 sigui, a nivell esportiu per a la nostra entitat, igual o millor que el que estem a punt de deixar.
Totes aquelles persones que vulguin venir a donar un cop de mà per al muntatge del sopar (taules i cadires, barra de bar, ...) ho poden fer presentant-se al Riera Seca el dissabte a partir de les 19:00, hora en què està previst que finalitzi l’encontre del nostre equip juvenil.
També us recordem que el diumenge 23, a partir de les 16:00 hores, tornarem a quedar al Riera Seca per recollir totes les taules i cadires i fer la corresponent neteja de la instal·lació. Necessitem la vostra col·laboració. Us hi esperem!!! VISCA L’HANDBOL LLAGOSTENC I FORÇA JOVENTUT HANDBOL LA LLAGOSTA!!!