dimecres, 19 de desembre del 2012

ANTONIO GARCÍA DISPUTARÀ EL MUNDIAL D'ESPANYA AMB LA SELECCIÓ ESPANYOLA


Antonio García Robledo, jugador llagostenc del PSG Handball, ha estat seleccionat per Valero Rivera per disputar el Mundial d’Handbol 2013 que es farà a Espanya al proper mes de gener. Desprès de perdre’s els darrers grans compromisos de la selecció per inoportunes lesions (Jocs Olímpics i classificació per l’Europeu), Antonio torna amb moltes ganes i il·lusió per tal de defensar la samarreta d’Espanya en una competició de màxim nivell que, com ell mateix diu, es juga a casa. I mai més ben dit ja que una de les seus d’aquest campionat és Granollers i tota la fase final es fa a Barcelona, totes dues ciutats molt a prop del lloc d’origen d’Antonio: La Llagosta.
Espanya farà la primera concentració del 26 al 30 de desembre a Barcelona. Els jugadors tindran uns dies de descans per celebrar l’entrada al nou any i el 2 de gener es tornaran a reunir, aquesta vegada a Madrid, per preparar el Torneig Memorial Bárcenas que es disputarà a la ciutat madrilenya els dies 4, 5 i 6 de gener. Passat el torneig de preparació mundialista, els internacionals de Valero Rivera continuaran entrenant-se a la Caja Màgica preparant el debut oficial del divendres 11 davant Argèlia.
Des d’aquestes línies, tots els que formem part de la gran família de l’handbol del teu poble et desitgem la millor de les sorts en aquesta fita esportiva. Ànims campió i moltes, moltíssimes felicitats!!!!