dissabte, 13 d’octubre del 2012

TORNEIG DEL CENTENARI DE LES FRANQUESES


Aquest divendres 12 d’octubre, el nostre equip infantil femení ha participat al Torneig del Centenari de l’Ajuntament de Les Franqueses organitzat pel club d’handbol d’aquesta localitat. Van jugar dos partits contra rivals que, al llarg de la temporada, participaran a la Lliga Catalana, l’Handbol Les Franqueses i el FBM Granollers. Malgrat que tots dos partits van acabar amb derrota amplia, la imatge oferta per les nostres va ser prou bona i es van mostrar competitives en tot moment.
Encara que amb absències, les noies d’Enric de Pablo van lluitar en tot moment i van estar força encertades en defensa però van mostrar moltes carències ofensives producte de la manca de decisió i encert en el llançament que les seves rivals van aprofitar per jugar al contraatac i imposar-se amb avantatges còmodes. Queda molta feina per fer, sobretot a nivell ofensiu, però en defensa l’equip es mostra sòlid i està molt ben recolzat per les porteres. Per cert, destacar que la Sara va ser triada la millors portera de la competició.
Ara ja s’han acabat els partits amistosos i comença de debò la competició a partir del dissabte amb la visita del Cardedeu a la nostra pista del Riera Seca. Bona sort noies i FORÇA JOVENTUT HANDBOL LA LLAGOSTA FEMENÍ!!!