dimecres, 3 d’octubre del 2012

INFANTIL FEMENÍ: TORNEIG DE LES FRANQUESES

El proper divendres 12 d’octubre, el nostre equip infantil femení participarà al Torneig del Centenari de l’Ajuntament de Les Franqueses que organitza el club d’handbol d’aquesta localitat. Hi haurà partits de les categories infantil i cadet tant masculins com femenins i, en el cas de les nostres noies, jugaran un quadrangular contra els equips de H. Les Franqueses, BM Granollers i BM Polinyà.
A partir de les 10:00 hores del matí, les noies dirigides per Enric de Pablo hauran de disputar una de les semifinals contra l’equip amfitrió: l’Handbol Les Franqueses en un partit que es preveu força complicat per l’entitat del rival. En funció del resultat obtingut, a la tarda, a partir de les 16:00 hores ens esperarà la final o la disputa del 3r. i 4t. lloc.
Cada partit tindrà una durada de dues parts de 12 minuts amb 2 minuts de descans. En finalitzar els partits, tots els participants rebran un obsequi, hi haurà trofeus per a tots els conjunts participants i també es donaran trofeus a millor portera, millor jugadora i màxima golejadora.