diumenge, 30 de setembre del 2012

PRESENTACIÓN OFICIAL TEMPORADA 2012-13


Malgrat la pluja i el mal temps que va fer al llarg de tota la jornada de dissabte, de nou es va omplir el Pavelló Riera Seca d’afeccionats a l’handbol i seguidors del Joventut Handbol La Llagosta per veure les evolucions dels seus equips i presenciar l’acte de presentació dels diferents jugadors, jugadores, tècnics i oficials de la nostra entitat. Entre les personalitat assistents cal destacar al Regidor d’Esports de l’Ajuntament de La Llagosta, el Sr. Jesús Ríos, i el màxim responsable de Redsport, el Sr. José Luis Caña, empresa patrocinadora de la nostra entitat i subministradora de les equipacions Kempa que enguany vestiran als nostres equips.
La jornada es va iniciar a les 16:00 hores amb el partit de l’infantil femení contra la EEM de Montmeló pel resultat de 27 a 5 en un molt bon partit de les nostres noies. A continuació, els cadets-juvenils van enfrontar-se a un duríssim i molt bo equip de l’Handbol Rubí i van perdre per 22 a 36.
Dirigida per la presidenta del club, la Montserrat Casas, que es va adreçar a totes les persones assistent agraint la seva presència i animant-los a continuar donant-nos suport i recolzament, es va fer l’acte de presentació dels equips del club. De manera individual, van anar desfilant les jugadores i jugadors per ocupar la pista i rebre l’ovació dels pares i mares que esperaven amb desig aquest moment de la tarda. Finalitzada la desfilada, els diferents conjunt es van fer la corresponent foto d’equip i es va acabar amb una altra fotografia, la de tot el grup amb els seus tècnics i oficials i on es van reunir més de 50 persones en una imatge històrica.
El darrer acte de la tarda-nit va ser el partit de categoria sènior on els nostres van imposar-se, en un partit complicat per l’entitat del rival, a l’Handbol Rubí per un definitiu 33 a 27.

FOTOGRAFIES PRESENTACIÓ JOVENTUT HANDBOL LA LLAGOSTA