diumenge, 9 de setembre del 2012

PARTITS DE FESTA MAJOR 2012


De magnífica es pot qualificar la jornada del divendres on els equips masculins de la nostra entitat van fer el seu primer partit de pretemporada dins el marc dels actes de la Festa Major de La Llagosta. Tant l’equip juvenil com el sènior van debutar en aquesta temporada amb victòria i van deixar una molt bona sensació i un bon regust de boca als nombrosos afeccionats que van omplir el Pavelló Riera Seca de gom a gom.
Si voleu tenir més informació de com van anar els dos partits ho podeu fer consultant l’apartat CRÓNICA CAP DE SETMANA del nostre blog.
No volem acomiadar aquesta notícia sense fer molts agraïments: als afeccionats pel seu suport i ànims en tot moment, als pares i mares que de manera altruista ens van ajudar en el bar, a la Carme Montané i en Javier Varas que van arbitrar els partits de manera desinteressada, a José Luis i Redsport per tota la seva col·laboració i ajuda i a Alberto Fernández, alcalde de La Llagosta, Jesús Ríos, Regidor d’Esports, i la resta de membres del seu equip de govern per la seva presència en els encontres i el seu ànim i suport. A tots ells moltes gràcies.
A tots aquells que creuen en el nostre projecte, hi confien i treballen per dur-lo endavant, sort per a aquesta nova temporada esportiva i, sobretot, FORÇA JOVENTUT HANDBOL LA LLAGOSTA!!!