dilluns, 2 de juliol del 2012

DINAR DE COMIAT DE LA TEMPORADA


Molts serien els qualificatius que podríem posar al dinar de comiat de temporada que ahir vam fer al local de l’Associació Rociera de La Llagosta però el podem resumir amb una sola paraula: GENIAL!! Al voltant de 150 persones entre jugadors i jugadores dels equips cadet i infantil, pares i mares, entrenadors, directius, ... vam passar una jornada memorable acompanyats dels nens i nenes de l’Escola Esportiva i els seus pares (molts d’ells són compartits) que ens van demanar de fer l’acte de manera conjunta.
Es va començar amb una ginkana feta al Riera Seca, es va continuar amb el dinar i es va acabar amb una sessió de ball al mateix local de l’Associació que es va allargar fins a ven entrada la tarda. El menjar va estar deliciós, el servei immillorable i les ganes de passar-ho bé per part de pares, nens i altres acompanyants van permetre poder gaudir d’una jornada de germanor de la que tothom va sortir molt i molt content.
Des d’aquestes línies volem agrair a tothom la seves ganes de participar i passar-ho bé, la seva comprensió envers els petits entrebancs que van poder sorgir i la il·lusió i l’alegria que va presidir tots els esdeveniments de les gairebé 8 hores que vàrem passar tots plegats. L’agraïment el volem fer extensiu a tota la gent de l’Associació Rociera pel tracte que ens van donar i el servei que ens van oferir al llarg de tota la jornada. De tot cor, MOLTES GRÀCIES!!