diumenge, 3 de juny del 2012

II JORNADA DE FINALS DE COPES CATALANES

A petició de la nostra entitat i de forma conjunta amb l’Ajuntament del nostre municipi, La Llagosta es convertirà el cap de setmana del 16 i 17 de juny en la seu de les Finals de Copa Catalanes organitzades per la Federació Catalana d’Handbol. Un total de dotze finals de les categories infantil, cadet, juvenil, sènior i màster tant masculines com femenines, faran que hi hagi més de 20 hores d’handbol d’alta qualitat a la nostra localitat.
Aquesta és una més de les activitats que el Joventut Handbol La Llagosta proposa a la seva població per fomentar el nostre esport entre grans i petits i que l’ha de servir per donar-se a conèixer i promocionar-se davant els seus afeccionats, els clubs d’handbol d’arreu de Catalunya i la pròpia Federació Catalana d’Handbol.
Al llarg de les dues jornades de Copa (dissabte i diumenge), es comptarà amb un servei de bar ubicat al pàrquing de la instal·lació esportiva del Turó. Està previst que més de 50 persones vinculades al club (directius, jugadors i voluntaris) aportin la seva ajuda per tal de fer d’aquesta activitat una jornada exitosa i de qualitat.
Totes aquelles persones que vulguin apropar-se a La Llagosta per recolzar al seus equips o per gaudir de la jornada, podran aparcar al pàrquing del Supermercat Esclat, que ens ha cedit aquest espai per a aquesta tasca. Qui vulgui saber el planning de les finals i el seu horari, només cal que faci clik en l’enllaç que trobareu a continuació.