dimarts, 29 de maig del 2012

PRESENTACIÓ DE L'EQUIP SÈNIOR MASCULÍ DEL JH LA LLAGOSTA


Ho hem aconseguit!! De cara a la propera temporada el Joventut Handbol La Llagosta disposarà d’un equip sènior masculí format, en la seva gran majoria, per joves jugadors d’handbol del nostre poble que tenen ganes de tornar-se a trobar junts per jugar a handbol desprès de haver estat en diferents equips de la comarca, reforçats per altres jugadors de qualitat de les rodalies que creuen en el nostre projecte esportiu i venen disposats a treballar fort i amb moltes ganes.
Ja han començat a entrenar i, com a conseqüència d’aquesta preparació de cara a l’any vinent, han programat alguns encontres de caire amistós per tal d’anar-se coneixent millor i anar-se conjuntant. Sota les ordres de Luis Canalejas, aquest dissabte dia 2 de juny, a partir de les 19:00 hores, faran la seva estrena al Pavelló Riera Seca davant el conjunt de l’Handbol Vilamajor.
Des d’aquestes línies volem felicitar i animar a tots els joves que s’han volgut integrar al nostre projecte i encoratjar-los a treballar moltíssim per tal de fer créixer la nostra entitat i dur l’handbol de La Llagosta a les cotes més altes. Sort i FORÇA JOVENTUT HANDBOL LA LLAGOSTA!!