dilluns, 12 de març del 2012

TROBADA DE MINIHANDBOL FEMENÍ DE SANT QUIRZE

Un equip del Joventut Handbol La Llagosta participa a la tercera edició de la Trobada de Minihandbol femenina que el proper diumenge 18 de març es celebra a Sant Quirze del Vallés i on hi haurà equips de noies de les categories prebenjamí, benjamí i aleví de tota Catalunya. Totes les jugadores de categoria aleví de la nostra entitat (jugadores nascudes als anys 2000 i 2001), reforçades per tres jugadores de categoria benjamí de la EIE La Llagosta, conformaran l’equip aleví femení que representarà a la nostra entitat en l’esmentada trobada.
Aquesta trobada tindrà el seu inici a les 9:00 hores del matí i finalitzarà al voltant de les 18:00 hores. Hi haurà partits de minihandbol, que es disputaran a diferents pistes de poliesportius i escoles de la localitat vallesana, i altres activitats com inflables, xerrades, sortejos, ... Totes aquestes activitats tenen una única finalitat: promocionar l’handbol femení. Els horaris dels partits on participà el nostre equip són els següents: 

o   10:30 hores. JH La Llagosta – H. Sant Joan Despí B
o   11:30 hores. JH La Llagosta – H. Torrelles
o   14:30 hores. JH La Llagosta – H. Sant Boi
o   16:30 hores. JH La Llagosta – BM La Roca 3 

La hora de convocatòria per marxar cap a Sant Quirze serà les 9:15 hores al Pavelló Riera Seca de La Llagosta. Des d’aquestes línies volem desitjar a l’equip molta sort en aquesta trobada i FORÇA JOVENTUT HANDBOL LA LLAGOSTA!!!